Psychologické poradenství, Psychologický rozvoj osobnosti, Psychoterapie

"Než zkusíš a poznáš někoho jiného a budeš očekávat, aby oni znali Tebe, staň se lepším člověkem, poznej sám sebe a buď si jistý kým jsi."

Chci se objednat - Objednejte se na setkání se s odborníkem - online objednání


Svůj zájem o konzultaci nám můžete poslat na naší emailovou adresu info/@/peopleskills.cz nebo se nám ozvěte telefonicky na 00420-734-527-295.  které mají přístup pouze psychologové a odborní poradci z našeho týmu. Podle povahy problému se vám pak některý z nich ozve zpět emailem nebo na telefonní číslo, pokud ho uvedete ve zprávě.

Udělejte první krok!

1) Kontaktujte nás – nejlépe telefonicky nebo nám napište email a dohodneme termín prvního setkání. K Vaší zprávě mají přístup pouze psychologové a odborní poradci z našeho týmu CPR. Podle povahy problému se vám následně ozveme emailem nebo na telefonní číslo, pokud ho uvedete ve zprávě. Případně využijte k prvnímu kontaktu naší službu Konzultace.

2) První setkání* - slouží zejména k obeznámení se s Vaším problémem a zvážení dalších možných způsobů práce.

3) Společná dohoda na dalším postupu* - Navrhneme Vám možnosti následných kroků., dohodneme se na systematické psychoterapii nebo jednorázových konzultacích. Počet konzultací závisí na Vaší potřebě a našem navrženém doporučení.

4) Dlouhodobé konzultace* - Při dlouhodobějších více sezeních domlouváme obvykle předem určený počet sezení, po nichž společně zhodnotíme a doladíme další spolupráci.

*Pokud se nemůžete na předem domluvené osobní sezení dostavit (vždy jde o závaznou rezervaci termínu s psychologem), je nutné nám to ohlásit telefonicky či přes SMS zprávu nejméně 48 hodin předem. V opačném případě je nutné sezení uhradit v plné výši!


Podobné příspěvky

Okomentujte příspěvek 1 komentářů:

avatar

Dobry den. Potrebuji si sjednat termin konzultace. Děkuji za zpetny kontakt. Hp