Psychologické poradenství, Psychologický rozvoj osobnosti, Psychoterapie

"Než zkusíš a poznáš někoho jiného a budeš očekávat, aby oni znali Tebe, staň se lepším člověkem, poznej sám sebe a buď si jistý kým jsi."

Příběhy klientů

Podobné příspěvky

Okomentujte příspěvek 2 komentářů:

avatar

Příběh obyčejného života
Začalo to jako pohádka. Jeden bez druhého nemohli být. Přišly deti a s nimi první velké starosti. Ani jeden nezaregistroval jak láska od nich odešla. Žili život druhých a ne jejich. Život rodičů a jejich sourozenců. Ne život jeji, jeho nebo jejich dětí. Přišly prvni velke hádky, rozvod. A pak ona zůstala sama. Nebyla si jista ani dětmi. Ani jeji rodice se s ni nebavily. Děti ji vyčítaly,že nemůžou mit to co ostatni - přesto k otci nechtěly. Ten si koupil dum a znovu se oženil........... nepřipomíná vam tento pribeh někoho ve vašem okoli? Veřte, že podobnost je čiste náhodná....

avatar

Příběh obyčejného člověka
Tato osoba přišla do kanceláře s drobným problémem. Nedokáže se prý poradit s rozvodem a se svou prací. Pro provedené analýze bylo jasné v čem je problém. Základním krokem k úspěšné psychoterapii bylo položení základů sebevědomí. Následná práce tím měla jasně stanovený cíl. Cíl se po roce a půl podařilo splnit, byt cesta k němu nebyla zcela přímá.
A klientka dnes? Má práci, která ji baví, kde se může stále naučit něco nového a pro ni užitečného.
A její partnerský život? To už je jiná kapitola. Za sebe ji přeji hodně štěstí a mnoho splněných přání.